OM BILLETBESTILLING

På brugteatret.dk kan du enten forhåndsreservere et antal billetter eller booke dem til fakturabetaling med det samme.
Ønsker du at betale med kreditkort henviser vi til det pågældende teaters egen hjemmeside.

Har du spørgsmål til din bestilling, er du velkommen til at ringe til Brug Teatret i Undervisningen på telefon 25 50 82 99
Ved akutte situationer kan du kontakte vores billetkontor, BilletBillet, telefonisk på 70 272 272

Som lærer har du mulighed for at komme gratis til forpremiere og se den forestilling, du booker billetter til, før du tager dine elever med i teatret. Skriv til info@brugteatret.dk, så undersøger vi sagen. Der tages forbehold for, at muligheden for en gratis billet ikke altid kan imødekommes.

FRIST FOR FORHÅNDSRESERVATIONER

Mere end 30 dage til jeres forestilling:
Billetter forhåndsreserveres som udgangspunkt i 14 dage fra bestillingsdagen. Har du brug for længere reservationsfrist end 14 dage er du velkommen til at forespørge om dette i din bestilling. Ved skoleferier reserveres de til efter ferien er slut.

Mindre end 30 dage til jeres forestilling:
Her er fristen syv dage, eller evt. kortere efter aftale med Brug Teatret i Undervisningen.

Inden reservationsfristens udløb bedes du selv kontakte os for bekræftelse og evt. tilretning af din ordre. Herefter sender vi en faktura.

FRIST FOR FAKTURABETALING – EAN OG EMAIL

Ønsker du at betale via et EAN-nummer, skal der være mindst 30 dage til jeres forestilling ved ordrebekræftelse. Er der kortere tid til, kan du sagtens udfylde bestillingen alligevel, og så oplyser vi dig om mulighederne for betaling.

Skal du bare have tilsendt fakturaen på din email, er betalingsfristen syv dage, eller senest to dage før I skal i teatret, hvis der er under 10 dage til jeres forestilling fra bekræftelsesdagen.

Billetter skal altid være betalt inden I skal i teatret, og billetterne fremsendes først, når betalingen er registreret.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@brugteatret.dk for jeres muligheder.

BYTNING AF BILLETTER

Indtil reservationen er bekræftet og fakturaen sendt, kan ordren ændres i antal eller dato uden gebyr. Billetter refunderes ikke efter betaling, men byttes til en anden spilledato mod et byttegebyr på 25 kr. pr. billet. Dog max 200 kr.

Brug Teatret i Undervisningen følger desuden Teaterbilletters købsbetingelser, som du kan læse HER

GEBYRER

Alle bookinger via brugteatret.dk pålægges faktura- og servicegebyr på i alt 75 kr. pr. ordre. Billetter i UngGruppe-kategorien  (for min. 6 personer under 25 år) er fritaget for billetgebyr. Almindelige ungdoms- og studiebilletter er pålagt billetgebyr på 10 kr. (5 kr. hvis under 80 kr.) pr. billet.
Alle viste priser på brugteatret.dk er inkl. billetgebyr.