Om billetbestilling

På brugteatret.dk kan du enten forhåndsreservere et antal billetter eller booke dem til fakturabetaling med det samme. Ønsker du at betale med kreditkort henviser vi til det pågældende teaters egen hjemmeside.

Har du brug for hjælp til din bestilling, er du velkommen til at kontakte vores billetkontor, BilletBillet, telefonisk på 70 272 272.

Frist for forhåndsreservationer:

Mere end 30 dage til jeres forestilling: Billetter forhåndsreserveres som udgangspunk t i 14 dage fra bestillingsdagen. Har du brug for længere reservationsfrist end 14 dage er du velkommen til at forespørge om dette i din bestilling. Ved skoleferier reserveres de til efter ferien er slut.

Mindre end 30 dage til jeres forestilling: Er der mindre end 30 dage til jeres forestilling er fristen syv dage, eller evt. kortere efter aftale med BilletBillet.

Billetter skal altid være betalt inden I skal i teatret, og billetterne fremsendes først, når betalingen er registreret.

Inden reservationsfristens udløb bedes du selv kontakte os for bekræftelse og evt. tilretning af din ordre. Herefter sender vi så en faktura.

Frist for fakturabetaling – EAN og email:

Ønsker du at betale via et EAN-nummer, skal der være mindst 30 dage til jeres forestilling ved ordrebekræftelse. Er der kortere tid til, kan du sagtens udfylde bestillingen alligevel, og så oplyser vi dig om mulighederne for betaling.

Skal du bare have tilsendt fakturaen på din email, er betalingsfristen syv dage, eller senest to dage før I skal i teatret, hvis der er under 10 dage til jeres forestilling fra bekræftelsesdagen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@brugteatret.dk for jeres muligheder.

Bytning af billetter:

Indtil reservationen er bekræftet og fakturaen sendt, kan ordren ændres i antal eller dato uden gebyr. Billetter refunderes ikke efter betaling, men byttes til en anden spilledato mod et byttegebyr på 25 kr. pr. billet. Dog max 200 kr.

Brug teatret i undervisningen følger desuden Teaterbilletters købsbetingelser, som du kan læse HER.

Gebyrer:

Alle bookinger via brugteatret.dk pålægges faktura- og servicegebyr på i alt 75 kr. pr. ordre. Billetter i UngGruppe-kategorien  (for min. 6 personer under 25 år) er fritaget for billetgebyr. Almindelige ungdoms- og studiebilletter er pålagt billetgebyr på 10 kr. (5 kr. hvis under 80 kr.) pr. billet. Alle viste priser på brugteatret.dk er inkl. billetgebyr.